Продуктът беше успешно добавен към количката!

За нас

лого


Добре дошли в Green Fabric
– вашето доверено място за качествени матраци, топ матраци, възглавници, подматрачни рамки, олекотени завивки и легла. Със своя над 20-годишен опит в производството, ние сме лидери в предлагането на иновативни и удобни решения за вашия комфортен сън.

Нашата История

Green Fabric е компания с богат опит в производството на матраци, топ матраци, възглавници, завивки и легла/основи. За периода от над 20 години нашата организация е изградила силно присъствие и репутация в бранша на обзавеждането за сън. Професионализмът ни и високите стандарти в производството ни ни правят предпочитан партньор за хотели и клиенти, търсещи надеждни и индивидуални решения.

Гъвкави Решения

Основен принцип в нашата дейност е предоставянето на гъвкави решения, които отговарят на нуждите и предпочитанията на всеки клиент. С нас можете да персонализирате продуктите си, избирайки материали и размери, които отговарят на вашите уникални изисквания.

Сътрудничество с Ортопеди

Нашият екип сътрудничи активно с ортопеди, които са на разположение на нашите клиенти за консултации. Така можем да ви предложим не само комфорт, но и правилната поддръжка за здравословен сън. Избирайки продуктите на Green Fabric, вие инвестирате в своето здраве и удовлетворение.

Растеж и Признание

През 2018 година екипът на Green Fabric се удвои, отворихме нови пазари и постигнахме голям успех. Сега сме на разположение на клиенти от 18 чуждестранни държави на 3 различни континента, включително Англия, Германия, Австрия, Чехия, Словения, Хърватска, Русия и много други. Това е показателство за нашия ангажимент към качеството и вярата в нашите възможности.

Обратна Връзка

Създаването на продукти от Green Fabric е процес, основан на грижа и внимание към детайла. Вярваме в силата на комуникацията и вашият опит е от първостепенно значение за нас. Очакваме с нетърпение да споделите вашите мнения и въпроси. Свържете се с нас и създайте уютно и здравословно пространство за сън с Green Fabric.


Заедно с нас, вашите сънища стават реалност!